Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ampolla posa a d...

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ampolla posa a disposició de la ciutadania 4.000 cendrers de platja biodegradables

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ampolla ha posat a disposició 4.000 cendrers de platja biodegradables per als usuaris de les platges del municipi.

La iniciativa, que s'emmarca en el pla de compromís adquirit per la Regidoria per cuidar el medi ambient del municipi, té l'objectiu d'aconseguir que les platges quedin netes de les burilles de cigarretes que alguns fumadors sovint dipositen a la sorra.

Els cendrers, que tenen forma cònica i estan dissenyats amb diferents missatges sobre l'impacte de deixar les burilles a la sorra, són de material biodegradable, a diferència dels que es distribuïen fins ara, que eren de plàstic. Aquests recipients estan pensats perquè en el moment de marxar de la platja, el fumador el buidi a les papereres i el pugui reutilitzar en pròximes ocasions.

Aquesta iniciativa vol conscienciar als ciutadans i a les ciutadanes de la necessitat de mantenir la platja neta, i no tirar la cendra i les puntes de cigarreta a la sorra, ja que les màquines que netegen les platges no poden recollir aquesta brossa a causa de la seva petita dimensió.

Els cendrers estan a disposició de manera gratuïta a l'Oficina de Turisme de l'Ampolla i a les casetes de socorrisme que hi ha a diferents platges de la població.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada