Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L'Ajuntament de l'Ampolla desmenteix una notícia f...

L'Ajuntament de l'Ampolla desmenteix una notícia falsa sobre la suposada vacunació de l'alcalde i el seu fill

"El alcalde de L'Ampolla (Tarragona) y su hijo primógenito reciben la vacuna en una residencia para 'aprovecharla'. El miembro del Gobierno municipal se sumó a la campaña de vacunación de la residencia de ancianos municipal La Onada".

És la notícia falsa que ha fet córrer un ciutadà de l'Ampolla a través del WhatsApp per fer una broma. El veí de l'Ampolla, quan s'ha adonat de la transcendència de l'ocurrència, s'ha posat en contacte amb l'alcalde per transmetre les seves disculpes.

L'Ajuntament lamenta aquesta situació i més encara sobre un tema tan sensible com la vacunació contra la Covid-19.

Es demana a tots els ampolleros i ampollores que siguin molt prudents a l'hora de difondre informacions que no surten de fonts oficials o de mitjans de comunicació, així com de fer-ne extensiva la seva reproducció.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada