Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L'Ampolla s’uneix a la declaració de la Taula de C...

L'Ampolla s’uneix a la declaració de la Taula de Consens per obrir la porta a iniciar la defensa legal per salvar el Delta de l’Ebre

L'Ampolla s'ha unit juntament amb la resta dels ajuntaments que formen part de la Taula de Consens pel Delta (Deltebre, Amposta, Sant Carles de La Ràpita, l’Aldea, Sant Jaume d’Enveja i Camarles) i les dues comunitats de regants a la declaració de la Taula de Consens que sorgeix un any després del temporal Glòria a causa de la manca d’acció per part de les administracions competents i la manca d’ajudes rebudes. Aquesta moció va ser presentada en un ple monogràfic que va tenir lloc als set ajuntaments de manera simultània el passat dijous 21 de gener.

En primer lloc, tots els municipis implicats han anunciat que la Taula de Consens continuarà treballant amb totes les entitats del territori i les administracions competents per dur a terme la implementació de les mesures necessàries per salvar el Delta, així com les greus conseqüències de la inacció.

En aquest sentit, segueix denunciant la descoordinació i la manca d’actuacions per part de les administracions en la implementació d’accions de recuperació efectiva i de prevenció de nous escenaris catastròfics, i reclama de manera immediata una nova declaració d’emergència davant dels efectes del nou temporal i la corresponent actuació coordinada entre l’Estat espanyol i la Generalitat.

De la mateixa manera, la declaració aprovada obre la porta a iniciar la defensa legal del Delta de l’Ebre si segueix la inacció per part de les administracions competents, com també enceta les gestions amb la Comissió Europea per obrir un procediment d’infracció comunitària contra l’administració espanyola i catalana per no adoptar les mesures necessàries per evitar el deteriorament del Delta de l’Ebre.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada