Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

La Regidoria de Comerç i la Cambra de Comerç de To...

La Regidoria de Comerç i la Cambra de Comerç de Tortosa signen un conveni per fer una diagnosi del sector i implementar les mesures necessàries per impulsar-lo

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ampolla i la Cambra de Comerç de Tortosa han signat un conveni per reforçar el teixit comercial del municipi.

El projecte està previst que es porti a terme en dues etapes. La primera, que s'iniciarà aquesta setmana, consistirà en la visita d'un equip tècnic per fer una diagnosi de cada comerç i estudiar quin pla és el més adient per a cada tipus de negoci. El dia i l'hora de la visita s'acordarà prèviament amb el propietari de l'establiment.

En la segona fase, que començarà un cop s'hagi fet tota la ronda informativa, s'implementaran les accions acordades amb el teixit empresarial amb el suport dels tècnics de la Cambra de Comerç de Tortosa, posant en pràctica totes les millores tècniques i digitals adients a cada comerç.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada