Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L'Ampolla aporta 1.366 euros a La Marató de TV3...

L'Ampolla aporta 1.366 euros a La Marató de TV3

L'Ampolla ha aportat a La Marató de TV3 un total de 1.366 euros. Enguany, a causa de la situació que estem vivint, les activitats que s'organitzaven al municipi per recaptar fons per a aquesta causa s'han hagut de reinventar, adaptant-se a la nova realitat. Així, el passat diumenge 20 de desembre va tenir lloc una xocolatada solidària a tres punts diferents de la població: la plaça de l'Estació, la plaça Catalunya i la plaça dels Països Catalans. Amb aquesta activitat, es van recollir 568 euros, i l'Ajuntament de l'Ampolla va aportar la mateixa quantitat. D'aquesta manera, la recaptació total va ser de 1.136 euros.

D'altra banda, l'Ajuntament de l'Ampolla va impulsar la iniciativa Em moc per La Marató, a la qual van participar un total de 23 persones, que van recórrer 2 quilòmetres dintre del terme municipal de l'Ampolla. Aquesta activitat es va poder realitzar del 20 al 27 de desembre. L'Ajuntament va donar a la Fundació de La Marató de TV3 10 euros per cada recorregut completat, per tant, la donació va ser de 230 euros.

Els i les participants van ser:

1. Laura Molina Cabrera
2. Michel Prades Curto
3. Josep Castellà Gallimó
4. Lourdes Cabrera Piñana
5. Gemma Castellà Gallimó
6. Mercedes Castellà Gallimó
7. Adrià Curto Ibañez
8. Mayan Juan
9. Laura Prades Molina
10. Mar Galve Colomines
11. Miriam Montero
12. Ariadna Navarro
13. Clàudia Serral
14. Meritxell Faiges
15. Jaume Curto Balagué
16. Jordi Montero Aura
17. Isabel Arasa Cabrera
18. Àlvar Casanova
19. Enric Tomàs Franch
20. Mireia Curto Perelló
21. Lourdes Casas
22. Carlos Belles Aparicio
23. Leticia Hunault
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada