Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

A quina secció electoral del Casal Municipal de l’...

A quina secció electoral del Casal Municipal de l’Ampolla he de votar el 14 de febrer?

L'Ajuntament de l'Ampolla segueix treballant en l'operatiu de les eleccions del 14 de febrer que contempla les mesures de seguretat sanitària habituals amb la Covid-19, reforçades i adaptades per protegir les persones que formen part de les meses electorals i els ciutadans i ciutadanes que es desplacin a votar.

Com a novetat, enguany a l’Ampolla es votarà al Casal Municipal, ja que és un local més ampli i estarà ben ventilat en tot moment. Al col·legi electoral hi haurà dues seccions, Secció 01 001 i Secció 01 002, cadascuna tindrà dues meses electorals.

Els agents cívics que hi haurà a l’entrada del local electoral explicaran als electors i electores cap on s’han de dirigir per votar a la secció i a la mesa corresponent i quin circuit han de seguir per fer-ho respectant les mesures sanitàries establertes.

Com saber a quina secció i a quina mesa he de votar?


A la Secció 01 001 votaran totes les persones que estiguin censades als habitatges ubicats als carrers Alacant, Av. de l’Ampolla, Amsterdam, Pg. de l’Arenal, Argilaga, Atenes, Atzavara, Baix Ebre, Bargalló, Barranc de Borrasca, Barranc de Sant Pere, Bassa Fornós, Bassa del Mig, Bassa les Clotes, Berlin, Berna, Bilbao, Borró, Brussel·les, Budapest, Castelló, Pl. Catalunya, Pg. Centre, Comunitat Valenciana, Conill, Copenhaguen, Dublín, Eivissa, Pl. Eloi Mestre, Estels, Estocolm, Eudald Pedrola, Pl. Europa, La Fàbrica, Zona Favà, Flamenc, Fonoll, Fotja, Pl. Francesc Macià, Garrofer, Gaudí, Gavina, Av. Generalitat, Pl. Hort de la Florit, Internacional, Jaca, Joan Miró, Lisboa, Lluna, Londres, Luxemburg, Mallorca, Mar Adriàtic, Mar Caspi, Mar del Coral, Mar del Nord, Mar Mediterrània, Mar Roig, Marcel Miralles, Av. Marítima R. Pous, Mata, Menorca, Pl. Mercat, Mig, Mònaco, Montsià, Moscou, Muntanya, Ocells, Osca, Oslo, Palangre, Paris, Pau Casals, Pescadors, Los Pinets, Platja, La Platjola, Praga, Av. Rafel Llaó, Ramon Llull, Ribera d’Ebre, Roma, Ronda del Mar, Roquer, Roquer Mar, Salvador Espriu, Sant Sebastià, Saragossa, Segregació, Sofía, Sol, Terol, Terra Alta, Tresmall, València, Varsòvia, Viena, Vitòria.

A la Mesa A d’aquesta secció han de votar les persones que la primera lletra del seu primer cognom estigui entre l’A i la G, i a la Mesa B totes les qui la primera lletra del seu primer cognom estigui entre l’H i la Z.

A la Secció 01 002 votaran tots aquells que estiguin censats als habitatges ubicats als carrers Acantilats, Afores, Ametller, Av. Andorra, Aufacada, Av. Baconé, Banys, Barcelona, Av. Barceloneta, Barranc de la Cervera, Bussó, Cadup, Zona Cala Maria, Canal Vell, Cap Roig, Carrasca, Codines, Delta, Encanyissada, Esparraguera, Garbí, Garidells, Garxal, Girona, Pl. Gonzalez Isla, Gregal, Joaquin Pàfila, Lleida, Llevant, Lliri de Mar, Lluis Companys, Pl. Manel Ferré, Mar, Marinada, Av. Mateu Piñana, Av. Meligó, Mestral, Migjorn, Del Mirador, Pl. Mossèn Francisco, Les Oliveres, Les Olles, Pl. Països Catalans, Av. Perales, Dels Pins, Ponent, Rall, Rave de Mar, Romaní, Av. Sant Joan, Sant Jordi, La Tancada, Taronger, Tarragona, Tramuntana, Ullals de Baltasar, Ventrol, Ventura Gassol, Vista Alegre, Xaloc.

A la Mesa A d’aquesta secció han de votar aquells que la primera lletra del seu primer cognom estigui entre l’A i la G, i a la Mesa B tots els qui la primera lletra del seu primer cognom estigui entre l’H i la Z.

Recorda que també pots consultar el teu centre de votació a la targeta censal de l’INE que hauràs rebut per correu postal o a través del web de l’INE.
Documentació adjunta
Comparteix aquesta entrada