Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

El Casal Municipal serà el col·legi electoral de l...

El Casal Municipal serà el col·legi electoral de l’Ampolla per a les eleccions del 14 de febrer

L'Ajuntament de l’Ampolla està treballant perquè el Casal Municipal, el col·legi electoral del municipi per a les eleccions al Parlament del 14 de febrer, sigui sanitàriament segur. El consistori aplicarà el protocol i els criteris establerts per la Generalitat de Catalunya per protegir les persones que formen part de les meses electorals i els ciutadans i ciutadanes que es desplacin a votar.

Aquest any, de manera excepcional el col·legi electoral de l’Ampolla serà el Casal Municipal, ja que és un espai de grans dimensions que permet mantenir les distàncies físiques necessàries i una correcta i constant ventilació. Altrament, el recinte es netejarà amb la regularitat pautada tècnicament per l’autoritat sanitària.

A més, disposarà de personal que controlarà l’accés ordenat dels votants, organitzarà les cues i el flux de persones al recinte, vetllarà perquè es mantinguin les distàncies físiques de seguretat, supervisarà que s’entri i se surti pels accessos correctes i evitarà que no es formin aglomeracions. Així mateix, vigilarà que tothom porti la mascareta ben posada (tapant nas i boca correctament) i que els electors i electores es netegin les mans amb els gels hidroalcohòlics que l’Ajuntament posarà a diferents punts del local.

Recordem que fins al 5 de febrer es pot demanar el vot per correu. Es pot sol·licitar al web de Correus o a les seves oficines. Per fer-ho de manera telemàtica, es necessita un certificat digital, sigui IdCAT o DNI electrònic. Una vegada s’hagi demanat, Correus portarà la documentació al domicili i, com a novetat, es podrà lliurar en aquell mateix moment el vot.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada
Notícies relacionades