Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Comença la vacunació contra la Covid-19 per a la p...

Comença la vacunació contra la Covid-19 per a la població de l'Ampolla

L'Institut Català de la Salut ha començat a citar aquesta setmana els veïns i veïnes de l'Ampolla que formen part del grup de població de majors de 80 anys que viuen a casa (no a les residències de gent gran) i les persones vulnerables o fràgils perquè són dependents o tenen problemes de mobilitat per a l’administració de la vacuna contra la Covid-19.

L’equip d’Atenció Primària de l'Ampolla contactarà amb la ciutadania de l'Ampolla telefònicament per citar-los un dia i una hora i els comunicaran el centre on es vacunaran, que serà segurament el Centre d'Entitats del municipi (plaça Manel Ferré i Solé, s/n), habilitat durant aquests dies per realitzar la campanya de vacunació a la nostra població.

El personal que treballa al centre de dia L'Onada Saiar de l'Ampolla, així com els seus usuaris ja han estat vacunats. La vacunació s'anirà implementant adaptant-se a la disponibilitat de vacunes.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada