Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L'Ampolla recull 450 al·legacions al Pla de Protec...

L'Ampolla recull 450 al·legacions al Pla de Protecció del Delta de l'Ebre

L'Ampolla s'ha mobilitzat contra el Pla de Protecció del Delta de l'Ebre proposat pel Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic (MITECO). L'Ajuntament de l'Ampolla va posar a disposició diferents models d'al·legacions que es podien trobar al web del consistori, a diferents locals municipals com la Biblioteca o l'Oficina de Turisme, així com a la majoria d'establiments del municipi.

Segons els diferents models d'al·legacions que es podien presentar, 345 al·legacions han estat presentades per la ciutadania, 97 per propietaris afectats, 4 per titulars d’una explotació agrícola, 2 per sectors productius i entitats/associacions i una per part del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). L'Ajuntament de l'Ampolla també va presentar una al·legació que va ser aprovada per unanimitat pel ple extraordinari celebrat el passat dia 29 de març.

L'alcalde Francesc Arasa explica que "des de l'Ajuntament estem molt satisfets amb la resposta dels veïns i veïnes del municipi. Aquest gran nombre d'al·legacions que hem presentat mostra el rebuig al Pla i reitera que és fonamental repensar l'estratègia del Ministeri. Com hem estat demanant des del primer moment, el territori ha de participar i definir l’estratègia de protecció per salvaguardar el Delta de l’Ebre. Esperem que amb aquest lliurament massiu d'al·legacions, el Ministeri ens escolti i modifiqui el Pla".
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada