Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’Ajuntament de l'Ampolla instal·la un nou disposi...

L’Ajuntament de l'Ampolla instal·la un nou dispositiu DEA a la urbanització de Cap-Roig

L’Ajuntament de l’Ampolla ha instal·lat un nou dispositiu DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic) connectat a la xarxa del 112 al carrer Mestral, a Cap-Roig. Aquesta ubicació ha estat seleccionada perquè és un punt visible i cèntric de la urbanització, fet que permet que en cas d'haver-se d'utilitzar el DEA, aquest sigui més accessible.

Aquesta nova instal·lació és una ampliació del Pla 2018-2020 de desplegament i millora de la xarxa DEA del municipi que van signar l’Ajuntament de l’Ampolla i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) amb l’objectiu de donar millor cobertura a la totalitat del municipi per tal que l’Ampolla esdevingui un territori cardioprotegit.

Amb aquest nou dispositiu, l'Ampolla ja disposa de vuit aparells DEA de propietat municipal repartits per diferents punts de la població. Els desfibril·ladors estan ubicats al Poliesportiu de la zona del Camp de Futbol Municipal, al Casal Municipal, a l’escola Mediterrani, a la plaça González Isla, a la zona dels Pinets, al passeig de l’Arenal, a la urbanització de Cap-Roig i al vehicle de la Guàrdia Urbana que està de servei.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada