Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’Ampolla celebrarà les festes en honor a la Verge...

L’Ampolla celebrarà les festes en honor a la Verge del Carme del 15 al 18 de juliol

L'Ampolla celebrarà les festes en honor a la Verge del Carme del 15 al 18 de juliol amb un programa d'activitats adreçat a totes les edats. Els actes començaran el dijous 15 de juliol amb la sessió de ball amb l’orquestra Mediterrània, la qual s’iniciarà a les 22.30 hores.

El divendres 16 de juliol, per commemorar la Festivitat de la Mare de Déu del Carme, al matí se celebrarà la tradicional missa en homenatge a la gent gran del mar, amb un aforament de 100 persones com a màxim. A la tarda, hi haurà un concert a càrrec de la Banda de Música de La Cala. Tot seguit, se celebrarà la processó per dintre del mar. La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla recorda que aquest any no es podrà acompanyar la imatge de la Verge i convida a veure la processó des dels balcons, les finestres i a peu de carrer. Quan la barca arribi a port, es dispararà un castell de focs d’artifici a càrrec de la pirotècnia Tomàs de Benicarló.

L’endemà dissabte 17 de juliol, hi haurà tarda de vaques amb la ramaderia Germans Príncep. A més a més, tindrà lloc una festa infantil a càrrec del grup Circ Simpàtic. La nit finalitzarà amb el ball de festa major amb l’orquestra Vendetta, que començarà a les 22.30 hores.

El darrer dia de festes serà el diumenge 18 de juliol, quan hi haurà una altra tarda de vaques de la mà de la ramaderia Fernando Mansilla. Així mateix, fins al 18 de juliol es podrà visitar de les 19 a les 21 hores, al Saló Parroquial (c. Lleida, 2), l'exposició col·lectiva de pintura.

Arran de les noves mesures per a la contenció de la Covid-19 anunciades recentment per la Generalitat de Catalunya, se suspèn la Festa del Reciclatge que s'havia de celebrar el dijous 15 de juliol a les 19 hores, també el concert a càrrec del grup Cool Fiction del dia 16 de juliol a les 23 hores, la musclada popular amenitzada pel Grup Som Rock que s’havia programat per al dissabte 17 de juliol a les 12.30 hores i la masterclass de zumba del diumenge 18 de juliol a les 19.30 hores que havia organitzat l’Associació de Dones de l’Ampolla.

Els dos actes taurins, que per accedir-hi caldrà pagar 1 euro, tindran un aforament màxim de 500 persones i tothom haurà de romandre assegut a les graderies de la plaça.

D’altra banda, les dues nits de ball tindran un preu simbòlic de 5 euros i les entrades només es podran adquirir a taquilla. La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Ampolla recorda que estarà totalment prohibit ballar, només es podrà estar assegut a les taules, les quals tindran 2 metres de separació entre elles.

El regidor de Festes de l’Ajuntament de l’Ampolla, Lluís Cabrera, ha animat a viure la festa i compartir amb amics i família aquests dies d’alegria, "però prenent sempre les mesures i precaucions que ens siguin recomanades per tal de cuidar-nos a nosaltres i també als altres".
Altres imatges
Documentació adjunta
Comparteix aquesta entrada