Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’Ajuntament de l’Ampolla entregarà un lot de bolq...

L’Ajuntament de l’Ampolla entregarà un lot de bolquers ecològics a totes les famílies que tinguin fills durant el 2021

L’Ajuntament de l’Ampolla, a través de la Regidoria de Medi Ambient, farà entrega al llarg d’aquest any d’un lot de bolquers ecològics a les famílies amb nou nats. Aquests bolquers es podran utilitzar fins als 6 mesos d'edat, estalviant així una mitjana de 700 bolquers d'un sol ús, els quals són molt difícils de reciclar i representen un gran impacte per a l’entorn natural.

Aquests lots contenen elements reutilitzables i també s'hi inclouen tovalloletes que són biodegradables i que s'han de dipositar al contenidor de resta. Així mateix, les farmàcies de la localitat disposen de recanvis d'aquestes tovalloletes i de bolquers de talles més grans per si passats els 6 mesos s’opta per seguir utilitzant aquest producte en comptes dels bolquers convencionals. Amb aquest petit gest, a més de reduir l'impacte econòmic que suposa per a una família l'arribada d'un infant, es pretén reduir la petjada mediambiental des del mateix moment del naixement.

“Perquè aquests infants puguin gaudir de la natura tal com l'hem conegut nosaltres, des de la Regidoria de Medi Ambient ens hem proposat ajudar les famílies a reduir l'impacte tan negatiu que tenen els bolquers convencionals per al medi ambient”, explica la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Ampolla, Meritxell Faiges.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada