Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L'Ampolla rep la visita de vuit periodistes provin...

L'Ampolla rep la visita de vuit periodistes provinents de mitjans de comunicació canaris

L'Ampolla ha rebut recentment la visita de vuit periodistes provinents de diversos mitjans de comunicació de les illes Canàries. Els professionals escriuen a Binter Canarias, Lancelot, Canarias 7, La Provincia, Canarias Ahora, Revista NT i Diario de Avisos.

Després de realitzar una ruta amb bicicleta pel Delta de l'Ebre, han gaudit d'un viatge en vaixell per la costa del nostre poble i d'una visita a Mirador Badia, on primer se'ls ha mostrat com es cultiva el marisc, després se'ls hi ha ofert una degustació de musclos i ostres i han pogut dinar al bell mig de la Badia del Fangar. A la tarda, han visitat el celler Kensho Sake, on han degustat aquesta beguda i han conegut de primera mà l'elaboració d'aquest producte.

El viatge de premsa s'ha organitzat amb la finalitat de promocionar el litoral de les Terres de l'Ebre i els atractius del nostre municipi entre els lectors i lectores d'aquests mitjans de comunicació i crear interès perquè decideixin visitar el nostre territori.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada