Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’Ajuntament de l’Ampolla renova els panells infor...

L’Ajuntament de l’Ampolla renova els panells informatius del Parc Salut de l’Arenal afegint un codi QR on s'explica com utilitzar cada aparell

L’Ajuntament de l'Ampolla ha renovat els panells informatius del Parc Salut que hi ha ubicat a l’Arenal, al costat del restaurant La Barraca, perquè els usuaris i usuàries disposin de material audiovisual on s'explica com utilitzar correctament cada un dels aparells que hi ha. Fins ara, a tots els panells apareixia la imatge de la màquina, una explicació de com usar l’aparell i quina part del cos es treballa amb ell. Aquesta informació està disponible en català, castellà i anglès.

Amb la renovació, s'ha afegit al costat de cada explicació un codi QR, el qual està enllaçat a un vídeo on apareixen els participants de les classes que imparteix setmanalment un professional de l'activitat física saludable a aquest Parc Salut utilitzant cadascuna de les màquines. Aquestes sessions, que inclouen una xerrada i uns exercicis pràctics, estan adreçades a persones de la tercera edat empadronades a l'Ampolla.

D'aquesta manera, si algun usuari o usuària vol fer servir els aparells de manera autònoma, té com a exemple aquest material audiovisual per saber com fer els exercicis adequadament.

Els parcs de salut urbans són un espai de trobada, equipats amb aparells dissenyats per millorar i mantenir la salut i l'estat físic. Permeten exercitar, de forma lliure o bé dirigida, qualitats físiques com la força, la flexibilitat, la resistència, l'equilibri o la coordinació, a més de fomentar la participació social i les bones relacions humanes.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada