Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

El Cambrils Team, campió del XXIII Open de Futbol ...

El Cambrils Team, campió del XXIII Open de Futbol Platja Ciutat de l’Ampolla

El Cambrils Team es va proclamar campió de la 23ª edició de l’Open de Futbol Platja Ciutat de l’Ampolla, celebrat aquest passat cap de setmana a la platja de les Avellanes. L'equip guanyador va superar a la final al conjunt En la Escalera FC per 2-9.

El Cambrils Team, que ja va guanyar l'any 2019, es va emportar 2.000 euros; En la Escalera FC, segon classificat, 1.000, i l'equip Toco y me voy, que va quedar en tercera posició, 500 euros. A més a més, l’equip ampollero Alterego Kabuto, que va ocupar la quarta posició, tindrà la inscripció pagada per al proper any.

El millor porter del torneig va ser Genís Consarnau de l'equip En la Escalera FC, el millor jugador va ser Suliman del Cambrils Team, i el màxim golejador Samuel Garcia, també del conjunt guanyador.

Al torneig, organitzat pel Club de Futbol Ampolla amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Ampolla, hi van participar 16 equips.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada