Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Tramitació Habilitació dels Habitatges d'Ús Turíst...

Tramitació Habilitació dels Habitatges d'Ús Turístic

"El Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya ha comunicat que a partir del passat dia 30 de juny la tramitació de l'habilitació dels habitatges d'ús turístic (inici d'activitat, canvi de titular i baixa) estarà ja disponible des de Canal Empresa, de manera que els titulars hauran de fer l’enviament del formulari amb les dades des d’aquest portal i únicament per via telemàtica.

Per tant, el titular ja no ha de presentar la documentació a l'Ajuntament sinó que ha de presentar la documentació a la FUE des de Canal Empresa, per fer això caldrà que s'identifiqui amb el Certificat digital o idCAT Mòbil. En aquest enllaç trobareu la informació necessària per iniciar el tràmit.
Comparteix aquesta entrada