Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’Ajuntament de l’Ampolla treu a licitació el cont...

L’Ajuntament de l’Ampolla treu a licitació el contracte de les obres per habilitar una pista multiusos a la zona de l’Hort de Salomó

La junta de Govern de l’Ajuntament de l’Ampolla, reunida el 30 d’agost, va aprovar treure a licitació el contracte de les obres per habilitar una pista multiusos a la zona de l’Hort de Salomó. Entre les diferents utilitats que podrà tenir aquest espai, una d’elles serà un lloc on pugui aterrar un helicòpter en cas que hi hagi una emergència al municipi.

El consistori està estudiant com rehabilitarà la resta de la zona, on actualment hi ha aparcaments per a diferents tipus de vehicles, un espai verd amb un petit llac i diversos aparells destinats a millorar i mantenir la salut i l'estat físic de la ciutadania.

El pressupost base que surt a licitació és de 59.048,86 euros i es preveu que les obres durin sis setmanes.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada