Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’Ajuntament de l’Ampolla convida els alumnes de l...

L’Ajuntament de l’Ampolla convida els alumnes de l’Escola Remolins de Tortosa que van ser ferits a l'estació de tren del municipi a fer diverses activitats a la població

L’Ajuntament de l’Ampolla va convidar aquest dimecres els alumnes de l’Escola Remolins de Tortosa que van ser ferits el passat mes de maig per una peça que va sortir disparada d’un tren en el seu pas per l’estació del municipi i tots els seus companys i companyes de classe a fer diverses activitats a la població.

Quan l’alumnat de 6è de primària del centre va arribar a l’Ampolla, va embarcar a un vaixell turístic amb el qual els nens i nenes van passejar per tota la costa del municipi, per la badia del Fangar i van visitar el viver de musclos i ostres Mirador Badia. Un cop van desembarcar, van desplaçar-se fins al Càmping Ampolla Platja, situat al passeig de l’Arenal, on van dur a terme diverses activitats com voleibol, futbol, pàdel, tirolina, jocs aquàtics a la piscina... Després, van dinar al restaurant Bama Beach Club, on van rebre la visita de l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, i de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de l’Ampolla, Meritxell Faiges.

“Des de l’Ajuntament de l’Ampolla volíem que els nens i nenes no guardessin un mal record de la nostra població a causa del desafortunat accident que van tenir a l’estació esperant el tren per tornar a Tortosa, i la millor manera d’aconseguir-ho era convidant-los a passar el dia al nostre municipi i que hi poguessin gaudir de diferents experiències”, explica Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla.

 “Hem viscut un dia ple d’activitats molt interessants i divertides: la ruta amb vaixell, les activitats a la piscina, els jocs al parc de tirolines del càmping... Ha estat una de les excursions més motivadores que hem fet amb l’escola”, coincideix tot l’alumnat de 6è de primària de l’Escola Remolins de Tortosa.
Comparteix aquesta entrada