Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Notícies

“El meu iaio va ser una de les persones que més em va ajudar a l'obrador i volia fer-li un homenatge”

admin , DIVENDRES, 21 DE FEBRER 2020

Sergio Márquez, fill de l'Ampolla, va agafar la batuta familiar de cinc generacions per dedicar-se plenament al món de la pastisseria. Des de llavors, s’ha format a les millors pastisseries del país, treballant braç a braç amb Quim Murià a Terrassa i passant també per la càtedra d’excel·lència dels Torreblanca a Elda.

L'Ajuntament de l'Ampolla renova el conveni Corner per a la promoció conjunta de les Terres de l'Ebre

admin , DIVENDRES, 14 DE FEBRER 2020

L'Ajuntament de l'Ampolla juntament amb 16 ens turístics públics i privats de les Terres de l'Ebre més han signat aquest dijous el conveni Corner, liderat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que preveu la participació en fires especialitzades.

La revista 'Cap Catalogne' dedica un reportatge a l'Ampolla

admin , DIVENDRES, 07 DE FEBRER 2020

La revista francesa Cap Catalogne ha dedicat en el seu darrer número un ampli reportatge de 12 pàgines a l'Amppolla arran de l'interès que desperta el nostre poble al turisme del sud de França.

L'Ajuntament de l'Ampolla es compromet amb el Pla Delta per combatre la regressió del Delta de l'Ebre

admin , DIVENDRES, 31 DE GENER 2020

La Taula de Consens, celebrada ahir dimecres a l'auditori de Sant Jaume d'Enveja, va presentar un conjunt de mesures consensuades entre alcaldes i la comunitat de regants del Delta de l'Ebre per frenar la regressió i exigir de manera contundent accions immediates per evitar que els habitants del Delta "siguin els primers refugiats climàtics d'Europa".

L'Ampolla participa un any més en les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre

admin , DIJOUS, 30 DE GENER 2020

Restaurants de l'Ampolla tornen a participar en les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre, que enguany arriben a la 7a edició, juntament amb restaurants d'Alcanar, l'Ametlla de Mar i Sant Carles de la Ràpita.

L'Ajuntament sol·licita la declaració de l'Ampolla com a zona afectada per una emergència de protecció civil

admin , DIMECRES, 29 DE GENER 2020

El ple extraordinari celebrat el passat dilluns va acordar per majoria absoluta sol·licitar a l’Administració General de l’Estat i, en el seu cas, a la Generalitat de Catalunya, la declaració del terme municipal de l’Ampolla com a zona afectada per una emergència de protecció civil, altrament conegut com a zona catastròfica, a consequ¨ència del temporal Glòria dels passats dies 20, 21 i 22 de gener.

L'Ampolla assisteix a la Fira Fitur de Madrid

admin , DIUMENGE, 26 DE GENER 2020

L'Ampolla ha assistit del 22 al 26 de gener a la Fira Fitur de Madrid, una de les fires més importants de turisme en l'àmbit europeu.

"L’èxit d’una escultura pública només depèn de l’acceptació de la gent del poble"

admin , DIVENDRES, 10 DE GENER 2020

L’escultor Ramon Oms Pons va néixer a Manresa, ciutat on viu actualment. Des de fa gairebé 40 anys que es dedica professionalment a l’escultura.

El trencament d'una canonada d'aigua a l'Ampolla arrossega diversos vehicles estacionats

admin , DIVENDRES, 03 DE GENER 2020

Aquesta passada matinada a les 03:00 hores s'ha produït el trencament d'una canonada gran d'aigua en el seu tram principal que va des de l'Estació de Tractament d'Aigua Potable de l'Ampolla a Tarragona.

“El millor del magisteri són els alumnes, el seu agraïment, les preguntes que dia a dia et fan i les anècdotes viscudes”

admin , DIMARTS, 19 DE NOVEMBRE 2019

La mestra Sefa Llaberia va arribar a l’escola Mediterrani de l’Ampolla el setembre de 1984, ara fa 35 anys.

L’Ampolla celebra la setena edició de la Setmana del Comerç i els 30 anys de la seva Segregació

admin , DIMARTS, 19 DE NOVEMBRE 2019

Un total de 26 comerços de l'Ampolla van participar en la VII Setmana del Comerç, que enguany va tenir com a temàtica Són 30 anys; apropa’t i viu el nostre comerç amb motiu del 30è aniversari de la Segregació del municipi.

Arriba la setena edició de la Setmana del Comerç

admin , DILLUNS, 11 DE NOVEMBRE 2019

El tret de sortida a la VII Setmana del Comerç, que enguany té com a temàtica Són 30 anys amb motiu del 30è aniversari de la Segregació del nostre poble, serà aquest dilluns amb la campanya Benvinguts a la meva botiga.

L’Ampolla, única població de les Terres de l’Ebre escollida per participar en el programa Esport Blau Escolar

admin , DIMECRES, 16 D'OCTUBRE 2019

L’Ampolla és l’únic poble de les Terres de l’Ebre escollit per la Federació Catalana de Vela perquè els alumnes de 5è de Primària de l’Escola Mediterrani duguin a terme el programa Esport Blau Escolar.

"El més important d'aquesta legislatura és dur a terme polítiques mediambientals, socials i de promoció turística i econòmica per millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans"

admin , DILLUNS, 07 D'OCTUBRE 2019

Francesc Arasa Pascual de Junts per l'Ampolla va ser investit alcalde del municipi en el Ple de constitució i presa de possessió de la corporació municipal per al mandat 2019-2023, celebrat el 15 de juny a l'Ajuntament de l'Ampolla.

La XX Festa de la Sega de l’Ampolla reuneix més de 2.500 persones al port pesquer

admin , DILLUNS, 23 DE SETEMBRE 2019

La XX edició de la Festa de la Sega va reunir ahir diumenge més de 2.500 persones al port pesquer de l’Ampolla.

"Mèxic es troba en una situació de guerra silenciada pels interessos econòmics i estratègics de dins i fora del país"

admin , DIUMENGE, 22 DE SETEMBRE 2019

Eunice A. Elenes Martínez viu a Barcelona i té doble nacionalitat: espanyola i mexicana. Va venir a viure a la capital catalana fa gairebé 20 anys pel seu matrimoni i ha treballat molts anys en emergències sanitàries.

L'Ampolla celebrarà el 22 de setembre la XX Festa de la Sega

admin , DIMARTS, 17 DE SETEMBRE 2019

La XX edició de la Festa de la Sega, que començarà a les 11 hores, transformarà un any més el port pesquer en un sequer.

L’Ampolla inicia el nou curs escolar amb nous ajuts per a les famílies

admin , DIVENDRES, 13 DE SETEMBRE 2019

L’Ampolla afronta l’inici del curs escolar 2019-2020 amb novetats adreçades a reforçar l’ajuda a les famílies amb nens i nenes en edat escolar.

Comunicació / Premsa

Per contactar amb el departament de Comunicació i Premsa ho podeu fer a través dels següents mitjans: