Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Notícies

"He tingut la sort d’aprendre una professió que m’han ensenyat els meus pares i l'he viscut des de ben petit"

admin , DIMARTS, 17 DE NOVEMBRE 2020

Dani Sabater Cabrera, fill de l'Ampolla, pertany a una família de forners que va iniciar el seu besavi i que els seus pares van redirigir cap a la pastisseria.

L’Ajuntament de l’Ampolla inverteix 5.000 euros en la Setmana del Comerç per dinamitzar les vendes dels establiments locals i incentivar el consum

admin , DIMECRES, 04 DE NOVEMBRE 2020

L’Ajuntament de l’Ampolla ha invertit 5.000 euros en la vuitena Setmana del Comerç, que porta per lema Ara, més que mai, amb el nostre comerç i que tindrà lloc del 7 al 22 de novembre.

L’Ampolla, localitat protagonista de les jornades de gastronomia i cuina de les Terres de l'Ebre GastroEbre 2020

admin , DIMECRES, 04 DE NOVEMBRE 2020

GastroEbre 2020, les jornades de gastronomia i cuina de les Terres de l'Ebre, tindran lloc els pròxims dies 9 i 10 de novembre i es podran seguir en directe a través del canal de YouTube GastroEvents

“Ens haurem d’acostumar a temporals com el Glòria, el que és més difícil de predir és si seran cada any o cada pocs anys”

admin , DIMARTS, 27 D’OCTUBRE 2020

Agustín Sánchez-Arcilla és enginyer de Camins, Catedràtic de l’Escola de Camins de Barcelona i dirigeix el Laboratori d’Enginyeria Marítima de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Ha dedicat gran part de la seva activitat professional a l'estudi del litoral i el medi marí.

L’Ajuntament de l'Ampolla restaura i millora les infraestructures de l’entorn natural de la bassa de les Olles

admin , DIMARTS, 20 D’OCTUBRE 2020

L’Ajuntament de l'Ampolla ha restaurat i millorat recentment les infraestructures que hi ha a l’entorn natural de la bassa de les Olles.

L’Ajuntament de l'Ampolla organitza sessions de dinamització del Parc Salut de l’Arenal

admin , DILLUNS, 19 D’OCTUBRE 2020

L’Ajuntament de l'Ampolla organitza setmanalment sessions per dinamitzar el Parc Salut que hi ha ubicat a l’Arenal, al costat del restaurant La Barraca.

Segona convocatòria de subvencions per al manteniment i represa de les activitats comercials

admin , DIMARTS, 13 D’OCTUBRE 2020

Bases reguladores per a la concessió de subvencions per al manteniment i represa de les activitats comercials del municipi de l'Ampolla com a conseqüència de la situació generada pel Covid-19

"M'agradaria que en un futur la meva feina continués aportant una millora a la societat com fins ara i així continuar estant al servei de les persones"

admin , DIVENDRES, 02 D’OCTUBRE 2020

Gemma Caballé Fabra, nascuda a l'Ampolla, és graduada en Dret amb Premi Extraordinari a la Universitat Rovira i Virgili (URV). Ha cursat el Màster en Dret de l'Empresa i la Contractació amb Premi Extraordinari a la URV i a principis d'aquest any ha finalitzat el Doctorat en Dret sobre la intermediació immobiliària amb menció internacional amb excel·lent cum laude, la màxima qualificació que pot atorgar un tribunal a una tesi doctoral.

Els restaurants de l'Ampolla engeguen les XXI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs

admin , DILLUNS, 21 DE SETEMBRE 2020

Un total d'onze restaurants de l'Ampolla participaran del 26 de setembre a l'11 d'octubre a les XXI Jornades Gastronòmiques de l'Arròs i oferiran diferents menús a un preu de 27 euros basats en aquest cereal que es conrea al Delta de l'Ebre.

Convocatòria pública per a la constitució d’una borsa de treball per cobrir una plaça de conserge de les instal·lacions esportives

admin , DIJOUS, 17 DE SETEMBRE 2020

Per acord de la Junta de Govern del dia 14 de setembre de 2020, s’ha aprovat la convocatòria pública del procés selectiu per a la constitució d’una borsa de treball per cobrir una plaça de conserge de les instal·lacions esportives, en règim de laboral, i les bases que regulen la convocatòria, es fa públic l’anunci de la convocatòria i el text íntegre de les bases que la regularan.

Subvenció Llibres Escolars

admin , DIMARTS, 01 DE SETEMBRE 2020

Subvemció per a l'adquisició de llibres escoltar o material en suport informàtic

“A través de la meva tasca busco arribar al màxim de famílies possible i que els joves tinguin eines per desenvolupar un pensament crític davant d’un escenari on són vulnerables”

admin , DIMARTS, 25 D’AGOST 2020

Anna Plans va néixer a l’Ampolla i encara que es mudés a viure a Barcelona per estudiar i formar una família, continua tenint un fort vincle amb les seves arrels i el nostre poble.

L'Ampolla instal·la vuit boies que eliminen microplàstics del mar

admin , DIMARTS, 11 D’AGOST 2020

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ampolla ha instal·lat vuit boies, quatre a la platja de les Avellanes i quatre a la platja de Cap-Roig, que engoleixen els microplàstics imitant el mecanisme que fan servir els peixos per filtrar el plàncton que els serveix d’aliment.

L’Ampolla comença a elaborar la seva planificació energètica per contribuir a reduir el canvi climàtic i millorar la seva resiliència

admin , DIMARTS, 04 D’AGOST 2020

L'Ajuntament de l'Ampolla està treballant en l'elaboració d'un Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible i el Clima (PAESC) que serà l'eina que guiarà el municipi per arribar al 2030 amb un 40% menys de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle (GEH) respecte al 2005, i que li permetrà estar més ben preparat davant els efectes del canvi climàtic.

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ampolla posa a disposició de la ciutadania 4.000 cendrers de platja biodegradables

admin , DIMECRES, 29 DE JULIOL 2020

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ampolla ha posat a disposició 4.000 cendrers de platja biodegradables per als usuaris de les platges del municipi.

L'Ampolla rep el distintiu de Vila Marinera que atorga el Departament d'Empresa i Coneixement

admin , DILLUNS, 20 DE JULIOL 2020

L’Agència Catalana de Turisme (ACT), del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, ha atorgat tres nous distintius de la marca Barris i Viles Marineres, adreçada a les poblacions i zones litorals que conserven viva la cultura lligada al mar.

Arriben les Festes del Carme, amb diferent forma però amb el mateix esperit

admin , DIMARTS, 14 DE JULIOL 2020

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla juntament amb la Comissió de Festes han programat un seguit d'activitats alternatives adequades a la situació que estem vivint per celebrar les Festes del Carme 2020.

Comunicat per als usuaris i les usuàries amb el metge de capçalera assignat al CAP L’Ampolla

admin , DILLUNS, 29 DE JUNY 2020

L'Institut Català de la Salut està potenciant eines telemàtiques, algunes de les quals ja existents abans de la pandèmia de la COVID-19, per contactar amb el CAP. Unes eines que eviten desplac¸aments innecessaris al CAP L’Ampolla.

Comunicació / Premsa

Per contactar amb el departament de Comunicació i Premsa ho podeu fer a través dels següents mitjans: