Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Notícies

Convocatòria pública per a la constitució d’una borsa de treball per cobrir una plaça de conserge de les instal·lacions esportives

admin , DIJOUS, 17 DE SETEMBRE 2020

Per acord de la Junta de Govern del dia 14 de setembre de 2020, s’ha aprovat la convocatòria pública del procés selectiu per a la constitució d’una borsa de treball per cobrir una plaça de conserge de les instal·lacions esportives, en règim de laboral, i les bases que regulen la convocatòria, es fa públic l’anunci de la convocatòria i el text íntegre de les bases que la regularan.

Subvenció Llibres Escolars

admin , DIMARTS, 01 DE SETEMBRE 2020

Subvemció per a l'adquisició de llibres escoltar o material en suport informàtic

“A través de la meva tasca busco arribar al màxim de famílies possible i que els joves tinguin eines per desenvolupar un pensament crític davant d’un escenari on són vulnerables”

admin , DIMARTS, 25 D’AGOST 2020

Anna Plans va néixer a l’Ampolla i encara que es mudés a viure a Barcelona per estudiar i formar una família, continua tenint un fort vincle amb les seves arrels i el nostre poble.

L'Ampolla instal·la vuit boies que eliminen microplàstics del mar

admin , DIMARTS, 11 D’AGOST 2020

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ampolla ha instal·lat vuit boies, quatre a la platja de les Avellanes i quatre a la platja de Cap-Roig, que engoleixen els microplàstics imitant el mecanisme que fan servir els peixos per filtrar el plàncton que els serveix d’aliment.

L’Ampolla comença a elaborar la seva planificació energètica per contribuir a reduir el canvi climàtic i millorar la seva resiliència

admin , DIMARTS, 04 D’AGOST 2020

L'Ajuntament de l'Ampolla està treballant en l'elaboració d'un Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible i el Clima (PAESC) que serà l'eina que guiarà el municipi per arribar al 2030 amb un 40% menys de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle (GEH) respecte al 2005, i que li permetrà estar més ben preparat davant els efectes del canvi climàtic.

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ampolla posa a disposició de la ciutadania 4.000 cendrers de platja biodegradables

admin , DIMECRES, 29 DE JULIOL 2020

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ampolla ha posat a disposició 4.000 cendrers de platja biodegradables per als usuaris de les platges del municipi.

L'Ampolla rep el distintiu de Vila Marinera que atorga el Departament d'Empresa i Coneixement

admin , DILLUNS, 20 DE JULIOL 2020

L’Agència Catalana de Turisme (ACT), del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, ha atorgat tres nous distintius de la marca Barris i Viles Marineres, adreçada a les poblacions i zones litorals que conserven viva la cultura lligada al mar.

Arriben les Festes del Carme, amb diferent forma però amb el mateix esperit

admin , DIMARTS, 14 DE JULIOL 2020

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla juntament amb la Comissió de Festes han programat un seguit d'activitats alternatives adequades a la situació que estem vivint per celebrar les Festes del Carme 2020.

Comunicat per als usuaris i les usuàries amb el metge de capçalera assignat al CAP L’Ampolla

admin , DILLUNS, 29 DE JUNY 2020

L'Institut Català de la Salut està potenciant eines telemàtiques, algunes de les quals ja existents abans de la pandèmia de la COVID-19, per contactar amb el CAP. Unes eines que eviten desplac¸aments innecessaris al CAP L’Ampolla.

La Regidoria de Cohesió Social de l’Ampolla atorga ajudes a persones i famílies vulnerables per minimitzar l’impacte de la crisi de la Covid-19

admin , DIUMENGE, 28 DE JUNY 2020

La Regidoria de Cohesió Social de l’Ajuntament de l’Ampolla, amb la col·laboració dels serveis socials municipals, ha encetat una línia d’ajuts d’emergència per a pal·liar els efectes socioeconòmics del municipi causats per la crisi de la Covid-19.

La Regidoria de Festes presenta un programa d’activitats alternatives per a les Festes Majors de Sant Joan

admin , DIMECRES, 17 DE JUNY 2020

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla juntament amb la Comissió de Festes han programat un seguit d'activitats alternatives adequades a la situació que estem vivint per celebrar les Festes Majors de Sant Joan 2020.

Suspeses les Festes del Carme 2020 de l’Ampolla

admin , DIVENDRES, 12 DE JUNY 2020

L'Ajuntament de l'Ampolla, de forma coordinada amb la Comissió de Festes i de Bous i amb totes les entitats participants, s'ha vist obligat, davant la situació provocada per la Covid-19, a suspendre les Festes del Carme 2020, que s'havien de celebrar del 15 al 19 de juliol.

La bandera blava tornarà a onejar a la platja de les Avellanes, a la de Cap-Roig i al Club Nàutic de l'Ampolla

admin , DIJOUS, 11 DE JUNY 2020

...Les platges de les Avellanes i Cap-Roig i el Club Nàutic Ampolla renoven la bandera blava. Com cada any, el tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental ha atorgat aquesta distinció.

La Regidoria de Medi Ambient instal·la quatre minideixalleries urbanes per facilitar el reciclatge al municipi

admin , DIMECRES, 10 DE JUNY 2020

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Ampolla, en el marc del pla de compromís adquirit per cuidar el medi ambient del municipi, ha instal·lat quatre minideixalleries urbanes que serveixen per reciclar petits objectes que no es poden llençar als contenidors de recollida selectiva i que, per a un correcte reciclatge, s’haurien de dipositar a la deixalleria municipal.

L’Ajuntament de l’Ampolla realitza actuacions de millora a l’Escola Mediterrani i a la Llar d’infants Marinada

admin , DILLUNS, 01 DE JUNY 2020

L’Ajuntament de l’Ampolla ha realitzat diverses actuacions de millora durant les darreres setmanes a l’Escola Mediterrani i a la Llar d’infants Marinada per tal que estiguessin en les màximes condicions de comoditat i confort per aquest dilluns, 1 de juny, data en què s'ha reprès l'activitat seguint les mesures de Salut Pública establertes.

La Regidoria d’Esports suspèn totes les competicions que es disputen durant l’estiu a la platja i l’Street-ball

admin , DIJOUS, 28 DE MAIG 2020

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Ampolla s’ha vist en l’obligació de suspendre totes les competicions que des de fa anys tenen lloc cada estiu a la platja de les Avellanes.

El Ple de l’Ajuntament aprova mobilitzar 310.000 euros en microcrèdits i subvencions per facilitar la supervivència de pimes i autònoms afectats per la crisi de la Covid-19

admin , DIVENDRES, 22 DE MAIG 2020

El Ple de l’Ajuntament de l’Ampolla va aprovar aquest passat dijous un segon paquet de mesures econòmiques i fiscals per ajudar les empreses i persones treballadores autònomes locals a fer front a lloguers, quotes d’autònom i altres conceptes que no estiguin subvencionats ni per l’Estat espanyol, ni per la Generalitat, ni per altres administracions.

Subvenció per al manteniment i represa de les activitats comercials

admin , DIJOUS, 21 DE MAIG 2020

Bases reguladores per a la concessió de subvencions per al manteniment i represa de les activitats comercials del municipi de l'Ampolla com a conseqüència de la situació generada pel Covid-19

Comunicació / Premsa

Per contactar amb el departament de Comunicació i Premsa ho podeu fer a través dels següents mitjans: