Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Notícies

L’Ajuntament de l’Ampolla aprova mesures econòmiques i fiscals per pal·liar la situació d’emergència que viu el municipi

admin , DIVENDRES, 20 DE MARÇ 2020

L’Ajuntament de l’Ampolla ha aprovat un seguit de mesures econòmiques amb l’objectiu de pal·liar la situació d'emergència del municipi. Aquestes tindran un impacte directe tant en les famílies com en el comerç i l'activitat econòmica.

La festa dels Tres Tombs, suspesa

admin , DIJOUS, 19 DE MARÇ 2020

L'Associació Amics del Cavall de l'Ampolla suspèn la festa dels Tres Tombs, que s'havia de celebrar el 26 d'abril de 2020, a causa de les mesures de prevenció i control del COVID-19.

El XVI IRONCAT canvia de data, se celebrarà el 3 d'octubre

admin , DIMECRES, 18 DE MARÇ 2020

A causa de la situació excepcional que està vivint el país, el Patronat Municipal de Turisme i Esports de l'Ampolla s'ha vist amb l'obligació de canviar la data de celebració del XVI IRONCAT, que fins ara estava previst que tingués lloc el 16 de maig.

Gestagua garanteix el servei d'aigua a tota la població de l'Ampolla i suspèn tots els talls per impagament

admin , DILLUNS, 16 DE MARÇ 2020

Gestagua ha anunciat que garanteix el subministrament d’aigua en qualitat i quantitat a tota la població de l'Ampolla. També ha comunicat que ha suspès tots els talls per impagament previstos per poder així assegurar l’aigua de l’aixeta a totes les llars.

L'activitat del Consultori Local de l'Ampolla es realitzarà al CAP de l'Aldea a partir de dilluns 16 de març

admin , DILLUNS, 16 DE MARÇ 2020

La Regió Sanitària Terres de l'Ebre informa que per tal de fer front a la situació generada per l'evolució del coronavirus SARS –Cov-2, a partir de dilluns 16 de març i fins a nou avís, l'activitat del Consultori Local de l'Ampolla es realitzarà al CAP de l’Aldea. El telèfon del CAP de l'Aldea al qual els usuaris i usuàries poden trucar és el 977 45 12 13

Les Oficines Municipals romandran tancades al públic

admin , DIVENDRES, 13 DE MARÇ 2020

Des de l'Ajuntament de l'Ampolla s'informa a la ciutadania que a partir d'avui divendres, 13 de març, l'atenció al públic de les Oficines Municipals també romandrà tancada.

L'Ampolla tanca instal·lacions municipals i suspèn activitats programades

admin , DIJOUS, 12 DE MARÇ 2020

Arran dels casos de coronavirus SARS-CoV-2 detectats a Catalunya, i després del comunicat emès per la Generalitat de Catalunya

Llorenç Sales i Agnès Abella, en els 10 k, i Carlos Herreras i Ruth Martí, en els 5 k, guanyadors del Running Series de l'Ampolla

admin , DILLUNS, 09 DE MARÇ 2020

L'Ampolla va ser ahir diumenge 8 de març l'escenari de la segona prova del circuit Running Series de les Terres de l'Ebre d’aquest 2020.

L’Ampolla s’adhereix al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci

admin , DILLUNS, 02 DE MARÇ 2020

L'Ajuntament de l'Ampolla i el Departament d'Interior han signat el conveni d'adhesió al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci promogut per la Generalitat de Catalunya.

Més d'una vintena de comparses participen a la Rua de Carnaval de l'Ampolla

admin , DILLUNS, 24 DE FEBRER 2020

L'Ampolla va celebrar aquest passat cap de setmana el Carnaval. El divendres al matí va tenir lloc la Rua de Carnestoltes de la Llar d’Infants Marinada.

“El meu iaio va ser una de les persones que més em va ajudar a l'obrador i volia fer-li un homenatge”

admin , DIVENDRES, 21 DE FEBRER 2020

Sergio Márquez, fill de l'Ampolla, va agafar la batuta familiar de cinc generacions per dedicar-se plenament al món de la pastisseria. Des de llavors, s’ha format a les millors pastisseries del país, treballant braç a braç amb Quim Murià a Terrassa i passant també per la càtedra d’excel·lència dels Torreblanca a Elda.

L'Ajuntament de l'Ampolla renova el conveni Corner per a la promoció conjunta de les Terres de l'Ebre

admin , DIVENDRES, 14 DE FEBRER 2020

L'Ajuntament de l'Ampolla juntament amb 16 ens turístics públics i privats de les Terres de l'Ebre més han signat aquest dijous el conveni Corner, liderat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que preveu la participació en fires especialitzades.

La revista 'Cap Catalogne' dedica un reportatge a l'Ampolla

admin , DIVENDRES, 07 DE FEBRER 2020

La revista francesa Cap Catalogne ha dedicat en el seu darrer número un ampli reportatge de 12 pàgines a l'Amppolla arran de l'interès que desperta el nostre poble al turisme del sud de França.

L'Ajuntament de l'Ampolla es compromet amb el Pla Delta per combatre la regressió del Delta de l'Ebre

admin , DIVENDRES, 31 DE GENER 2020

La Taula de Consens, celebrada ahir dimecres a l'auditori de Sant Jaume d'Enveja, va presentar un conjunt de mesures consensuades entre alcaldes i la comunitat de regants del Delta de l'Ebre per frenar la regressió i exigir de manera contundent accions immediates per evitar que els habitants del Delta "siguin els primers refugiats climàtics d'Europa".

L'Ampolla participa un any més en les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre

admin , DIJOUS, 30 DE GENER 2020

Restaurants de l'Ampolla tornen a participar en les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre, que enguany arriben a la 7a edició, juntament amb restaurants d'Alcanar, l'Ametlla de Mar i Sant Carles de la Ràpita.

L'Ajuntament sol·licita la declaració de l'Ampolla com a zona afectada per una emergència de protecció civil

admin , DIMECRES, 29 DE GENER 2020

El ple extraordinari celebrat el passat dilluns va acordar per majoria absoluta sol·licitar a l’Administració General de l’Estat i, en el seu cas, a la Generalitat de Catalunya, la declaració del terme municipal de l’Ampolla com a zona afectada per una emergència de protecció civil, altrament conegut com a zona catastròfica, a consequ¨ència del temporal Glòria dels passats dies 20, 21 i 22 de gener.

L'Ampolla assisteix a la Fira Fitur de Madrid

admin , DIUMENGE, 26 DE GENER 2020

L'Ampolla ha assistit del 22 al 26 de gener a la Fira Fitur de Madrid, una de les fires més importants de turisme en l'àmbit europeu.

"L’èxit d’una escultura pública només depèn de l’acceptació de la gent del poble"

admin , DIVENDRES, 10 DE GENER 2020

L’escultor Ramon Oms Pons va néixer a Manresa, ciutat on viu actualment. Des de fa gairebé 40 anys que es dedica professionalment a l’escultura.

Comunicació / Premsa

Per contactar amb el departament de Comunicació i Premsa ho podeu fer a través dels següents mitjans: