Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Notícies

La Regidoria de Comerç i la Cambra de Comerç de Tortosa signen un conveni per fer una diagnosi del sector i implementar les mesures necessàries per impulsar-lo

admin , DIJOUS, 28 DE GENER 2021

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ampolla i la Cambra de Comerç de Tortosa han signat un conveni per reforçar el teixit comercial del municipi.

L'Ajuntament de l'Ampolla arranja diversos camins i carreteres municipals

admin , DIMECRES, 27 DE GENER 2021

L'Ajuntament de l'Ampolla ha arranjat diversos camins i carreteres municipals que es trobaven en mal estat degut al trànsit rodat, al tipus de ferm asfàltic existent i, sobretot, als aiguats del darrer any. Amb aquestes actuacions, que es realitzen periòdicament, es pretén mantenir la xarxa de camins municipals en bon estat.

L'Ampolla s’uneix a la declaració de la Taula de Consens per obrir la porta a iniciar la defensa legal per salvar el Delta de l’Ebre

admin , DISSABTE, 23 DE GENER 2021

L'Ampolla s'ha unit juntament amb la resta dels ajuntaments que formen part de la Taula de Consens pel Delta (Deltebre, Amposta, Sant Carles de La Ràpita, l’Aldea, Sant Jaume d’Enveja i Camarles).

“Volia deixar reflectit l’estil de vida de l’època, los costums, lo vocabulari i els sacrificis de la pagesia. Si tot això s’escriu, queda per sempre”

admin , DISSABTE, 16 DE GENER 2021

L’escriptor Joaquim Vilagrassa Arasa és fill de l’Aldea, però actualment viu a Tortosa. Tot i que ha residit fora de Catalunya durant vint anys treballant com a empleat de banca: ha passat per diferents indrets de l’Estat espanyol, com Madrid, Calp i Castelló, i també ha estat vivint a l’estranger, concretament a São Paulo (Brasil).

L'Ajuntament de l'Ampolla desmenteix una notícia falsa sobre la suposada vacunació de l'alcalde i el seu fill

admin , DIJOUS, 14 DE GENER 2021

És la notícia falsa que ha fet córrer un ciutadà de l'Ampolla a través del WhatsApp per fer una broma.

L'Ampolla aporta 1.366 euros a La Marató de TV3

admin , DILLUNS, 04 DE GENER 2021

L'Ampolla ha aportat a La Marató de TV3 un total de 1.366 euros. Enguany, a causa de la situació que estem vivint, les activitats que s'organitzaven al municipi per recaptar fons per a aquesta causa s'han hagut de reinventar, adaptant-se a la nova realitat.

"Els professionals hem fet d’infermers, metges, auxiliars, portalliteres, però també d'acompanyament i suport dels pacients de Covid-19 davant la impossibilitat d'estar amb els familiars"

admin , DIUMENGE, 03 DE GENER 2021

Enric Tomàs Franch és fill de l'Ampolla, però des que va decidir estudiar el grau d'Infermeria a la Universitat de Barcelona (UB) que viu a la capital catalana. Un cop finalitzada la carrera, va cursar el Màster Malalt Crític i Emergències. A més a més, ha realitzat diferents cursos com Técnicas de Depuración Extracorpórea, Humanitzant les cures intensives, Suport vital bàsic i l’avançat, Onimmunology; immunoteràpia i càncer, Metodologia de la recerca, qualitat i seguretat dels pacients, i Multiprofessional critical care review.

La Comissió de la Policia de Catalunya aprova la creació de la policia local de l'Ampolla

admin , DIMECRES, 23 DE DESEMBRE 2020

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, va presidir el passat dilluns, 21 de desembre, la Comissió de la Policia de Catalunya, durant la qual es va aprovar la creació de la policia local de l'Ampolla.

L'Ajuntament de l'Ampolla acaba l'any amb endeutament zero

admin , DIMARTS, 15 DE DESEMBRE 2020

L'Ajuntament de l'Ampolla ha amortitzat la totalitat del deute municipal que té actualment. En altres paraules, ha situat la ràtio d'endeutament del consistori ampollero en el 0 %.

“Cada dia el Delta minva, la gent que hi viu i hi treballa ho nota. Les llevantades acceleren el moment i de cop aquell retrocés es multiplica exponencialment”

admin , DILLUNS, 30 DE NOVEMBRE 2020

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) va néixer el 15 de setembre de 2000 com a resposta social al Pla Hidrològic Nacional proposat en aquell moment pel govern del Partit Popular sota les ordres de José María Aznar i recolzat pel darrer govern de Convergència i Unió amb Jordi Pujol de President de la Generalitat de Catalunya.

Les minideixalleries urbanes instal·lades per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ampolla recullen 172 quilos de residus en tres mesos

admin , DIMARTS, 24 DE NOVEMBRE 2020

Les quatre minideixalleries urbanes instal·lades per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Ampolla el passat mes de juny han recollit un total de 172 quilograms de residus en tres mesos. Les dades fan referència al període de temps comprés entre el 3 de juny i el 19 de setembre.

L'Ajuntament de l'Ampolla millora la infraestructura exterior del CAP per a resguardar la ciutadania de les inclemències meteorològiques

admin , DILLUNS, 23 DE NOVEMBRE 2020

L'Ajuntament de l'Ampolla ha invertit 5.000 euros en la millora de la infraestructura externa del CAP l'Ampolla. Amb aquesta reforma es pretén que els usuaris i les usuàries que estan esperant a l'exterior del consultori per a ser atesos estiguin resguardats de les inclemències meteorològiques.

"He tingut la sort d’aprendre una professió que m’han ensenyat els meus pares i l'he viscut des de ben petit"

admin , DIMARTS, 17 DE NOVEMBRE 2020

Dani Sabater Cabrera, fill de l'Ampolla, pertany a una família de forners que va iniciar el seu besavi i que els seus pares van redirigir cap a la pastisseria.

L’Ajuntament de l’Ampolla inverteix 5.000 euros en la Setmana del Comerç per dinamitzar les vendes dels establiments locals i incentivar el consum

admin , DIMECRES, 04 DE NOVEMBRE 2020

L’Ajuntament de l’Ampolla ha invertit 5.000 euros en la vuitena Setmana del Comerç, que porta per lema Ara, més que mai, amb el nostre comerç i que tindrà lloc del 7 al 22 de novembre.

L’Ampolla, localitat protagonista de les jornades de gastronomia i cuina de les Terres de l'Ebre GastroEbre 2020

admin , DIMECRES, 04 DE NOVEMBRE 2020

GastroEbre 2020, les jornades de gastronomia i cuina de les Terres de l'Ebre, tindran lloc els pròxims dies 9 i 10 de novembre i es podran seguir en directe a través del canal de YouTube GastroEvents

“Ens haurem d’acostumar a temporals com el Glòria, el que és més difícil de predir és si seran cada any o cada pocs anys”

admin , DIMARTS, 27 D’OCTUBRE 2020

Agustín Sánchez-Arcilla és enginyer de Camins, Catedràtic de l’Escola de Camins de Barcelona i dirigeix el Laboratori d’Enginyeria Marítima de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Ha dedicat gran part de la seva activitat professional a l'estudi del litoral i el medi marí.

L’Ajuntament de l'Ampolla restaura i millora les infraestructures de l’entorn natural de la bassa de les Olles

admin , DIMARTS, 20 D’OCTUBRE 2020

L’Ajuntament de l'Ampolla ha restaurat i millorat recentment les infraestructures que hi ha a l’entorn natural de la bassa de les Olles.

L’Ajuntament de l'Ampolla organitza sessions de dinamització del Parc Salut de l’Arenal

admin , DILLUNS, 19 D’OCTUBRE 2020

L’Ajuntament de l'Ampolla organitza setmanalment sessions per dinamitzar el Parc Salut que hi ha ubicat a l’Arenal, al costat del restaurant La Barraca.

Comunicació / Premsa

Per contactar amb el departament de Comunicació i Premsa ho podeu fer a través dels següents mitjans: