Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Notícies

L’Ajuntament de l'Ampolla instal·la un nou dispositiu DEA a la urbanització de Cap-Roig

admin , DIMECRES, 19 DE MAIG 2021

L’Ajuntament de l’Ampolla ha instal·lat un nou dispositiu DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic) connectat a la xarxa del 112 al carrer Mestral, a Cap-Roig.

L’Ampolla celebra el XVI Ironcat- Copa de les Nacions de Triatló de l'Ampolla

admin , DIMARTS, 18 DE MAIG 2021

L’Ampolla organitza un any més l’Ironcat – Copa de les Nacions de Triató l’Ampolla, que enguany arriba a la 16a edició.

La platja de les Avellanes i la de Cap-Roig i el Club Nàutic Ampolla renoven la bandera blava

admin , DIMECRES, 12 DE MAIG 2021

La platja de les Avellanes i la de Cap-Roig i el Club Nàutic Ampolla han renovat aquest any la bandera blava, la qual reconeix internacionalment la qualitat de les platges i els ports esportius.

"El nivell gastronòmic que hi ha al municipi és molt alt gràcies a donar valor a la proximitat, ara mateix menjar-se el paisatge de l'Ampolla és un privilegi"

admin , DIJOUS, 06 DE MAIG 2021

Toni Massanés Sánchez és director general de la Fundació Alícia, el laboratori del menjar responsable, que té com a objectiu que tothom mengi millor.

Un total de tretze restaurants se sumen a la 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla

admin , DIVENDRES, 30 D’ABRIL 2021

Un total de tretze restaurats de l’Ampolla tornen a treballar plegats per oferir, un any més, diferents menús gastronòmics on l’ostra serà la principal protagonista. La 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla tindrà lloc del 8 al 23 de maig i inclourà menús a un preu únic de 35 euros.

L'Ajuntament de l’Ampolla habilita el portal tributari

admin , DIVENDRES, 30 D’ABRIL 2021

L'Ajuntament de l’Ampolla ha fet un pas més en el seu compromís per convertir el municipi en una ciutat intel·ligent i ha habilitat en el web del consistori el portal tributari. L’objectiu de posar en marxa aquest nou servei és facilitar a la ciutadania el procés de gestions amb l'administració.

El Projecte LIBERA segueix impulsant accions per combatre els efectes dels temporals i l'ocupació d'espècies invasores a la zona del Goleró

admin , DIJOUS, 22 D’ABRIL 2021

En el marc del Projecte LIBERA, els dies 19 i 20 d'abril s'ha realitzat a la zona del Goleró una acció de plantada de tamarius i neteja de l'espai amb l'objectiu de millorar l'entorn natural. En l'activitat, organitzada pel GEPEC-EdC i amb el suport de l'Ajuntament de l'Ampolla i la col·laboració de l'Associació Cultural Sant Jordi de l'Ampolla, hi han participat alumnes de l'escola Mediterrani de l'Ampolla i estudiants de l'Escola Agrària d'Amposta.

"Quan la situació pandèmica ho permeti, vull seguir descobrint el món de la interpretació participant en una gran varietat de projectes i interpretant personatges molt diversos"

admin , DIMECRES, 21 D’ABRIL 2021

L'ampollera Miriam Montero Grau actualment resideix a Madrid, on cursa el darrer any del grau de Comunicació Audiovisual a la Universitat Complutense de Madrid. Paral·lelament, està aprenent teatre amb el reconegut director, actor, dramaturg i guionista Antonio Domínguez.

Les vuit boies que eliminen microplàstics instal·lades a l'Ampolla constaten que la majoria de residus que hi ha a la costa del municipi provenen de bosses de plàstic

admin , DIUMENGE, 18 D’ABRIL 2021

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ampolla el passat estiu va instal·lar vuit boies, quatre a la platja de les Avellanes i quatre a la platja de Cap-Roig, que engolien els microplàstics imitant el mecanisme que fan servir els peixos per filtrar el plàncton que els serveix d’aliment.

L’Ajuntament de l’Ampolla promou una campanya de seguretat viària a través de la Policia Local a l'escola Mediterrani

admin , DIMECRES, 14 D’ABRIL 2021

L'Ajuntament de l'Ampolla ha promogut una campanya de seguretat viària per a l'alumnat de l'escola Mediterrani de l'Ampolla amb l'objectiu de sensibilitzar els nens i nenes sobre que les infraccions i distraccions tenen conseqüències negatives i greus, així com reduir l’accidentalitat a les vies urbanes del municipi.

L'Ampolla recull 450 al·legacions al Pla de Protecció del Delta de l'Ebre

admin , DIMECRES, 07 D’ABRIL 2021

L'Ampolla s'ha mobilitzat contra el Pla de Protecció del Delta de l'Ebre proposat pel Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic (MITECO). L'Ajuntament de l'Ampolla va posar a disposició diferents models d'al·legacions que es podien trobar al web del consistori, a diferents locals municipals com la Biblioteca o l'Oficina de Turisme, així com a la majoria d'establiments del municipi.

"És un moment important per saber fins a quin punt estem acompanyats per les administracions en aquest gran repte de salvar el Delta de l'Ebre"

admin , DIJOUS, 25 DE MARÇ 2021

Rafael Sánchez Navarro és Enginyer Tècnic Forestal, Enginyer Superior de Forest i Doctor en Hidrologia i Ecologia d’ecosistemes aquàtics. Durant la seva trajectòria professional, ha estat investigador i consultor internacional de governs, organitzacions i empreses.

La regidoria de Turisme renova el material promocional del municipi

admin , DIMECRES, 24 DE MARÇ 2021

La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de l'Ampolla ha renovat el material promocional del municipi amb l'objectiu d'actualitzar la informació sobre la població i els seus atractius turístics i oferir una estètica fresca i dinàmica.

GastroMar l'Ampolla 2021 converteix el nostre municipi en referent culinari i sostenible del territori

admin , DIMARTS, 23 DE MARÇ 2021

La primera edició del GastroMar l'Ampolla, les jornades professionals de cuina i ciència, ha comptat amb la presència de reconeguts xefs com Hermanos Torres**, del restaurant Cocina Hermanos Torres; Mateu Casañas, dels restaurants Compartir (Cadaquès) i Disfrutar** (Barcelona); Vicent Guimerà*, del restaurant L'Antic Molí; Quim Casellas*, del restaurant Casamar; Albert Raurich*, del restaurant Dos Palillos; i Ada Parellada, del restaurant Semproniana, entre d'altres, que han creat en directe plats i receptes marineres tant de cuina clàssica i tradicional com de fusió mediterrània-oriental, així com de cuina d’autor contemporània, moderna i conceptual.

Fins al 30 de març, obert el període de presentació d’al·legacions al Pla de Protecció del Delta de l'Ebre

admin , DIJOUS, 18 DE MARÇ 2021

El passat 3 de febrer, el Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic (MITECO) va obrir el període de consulta pública del Pla de Protecció del Delta de l'Ebre.

La primera edició del GastroMar l'Ampolla pretén consolidar el municipi com a espai gastronòmic del Delta de l'Ebre

admin , DIMECRES, 17 DE MARÇ 2021

GastroMar l'Ampolla, impulsat per l'Ajuntament de l'Ampolla, neix com un esdeveniment per donar a conèixer els productes del mar de les Terres de l’Ebre i per extensió de la Mediterrània i consolidar el municipi com a espai gastronòmic del Delta de l'Ebre.

La Guàrdia Municipal de l'Ampolla presenta la memòria d'actuacions i incidències policials al municipi de l'any 2020

admin , DILLUNS, 15 DE MARÇ 2021

La Guàrdia Municipal de l'Ampolla ha elaborat la memòria d'actuacions i incidències policials al municipi de l'any 2020. El document, que ha estat presentat al ple municipal celebrat el dijous 11 de març, recull les actuacions executades pel cos policial, informes municipals, el tipus d'atenció realitzada a les incidències i requeriments en els diferents torns de servei i els mesos de l'any que es van cometre més infraccions, amb l’objectiu de buscar millores circulatòries i estudis de viabilitat.

L'Ampolla, Deltebre, Sant Jaume d'Enveja i Camarles s’uneixen per impulsar un projecte comú de comunicació local sota la marca de la plataforma Delta.cat

admin , DIMECRES, 10 DE MARÇ 2021

L’Ampolla s’ha unit amb Deltebre, Sant Jaume d’Enveja i Camarles per impulsar un projecte comú de comunicació local sota la marca de la plataforma Delta.cat. L'Illa de Gràcia, ubicada al bell mig del riu Ebre, va ser l'emplaçament escollit per a la presentació del conveni, el passat dissabte, que els ajuntaments dels municipis implicats elevaran als seus plenaris per a la creació d'aquest mitjà de comunicació públic del Delta.

Comunicació / Premsa

Per contactar amb el departament de Comunicació i Premsa ho podeu fer a través dels següents mitjans: