Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Notícies

Del 5 al 28 de març, onze restaurants de l'Ampolla participen en les VIII Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre

admin , DIJOUS, 04 DE MARÇ 2021

Un total d'onze restaurats de l'Ampolla participaran en les VIII Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre que tindran lloc del 5 al 28 de març. Tot i les restriccions de mobilitat fora de la comarca, els restauradors volen mantenir aquestes jornades gastronòmiques manifestant el seu compromís amb la cuina de proximitat i el producte local.

“M’agradaria impulsar un Centre Cultural a l’Ampolla, un lloc on poder escoltar música en viu, assistir a exposicions de pintura, fotografia o qualsevol classe d'arts plàstiques”

admin , DIJOUS, 04 DE MARÇ 2021

El barri de Les Corts de Barcelona va ser el lloc que va veure néixer l’artista Esteve Munné i Andrés. Fa quatre anys, va decidir marxar de la seva ciutat natal per instal·lar-se a l’Ampolla. Durant la seva trajectòria professional, ha estat director d’art de diverses agències de publicitat de Barcelona.

Comença la vacunació contra la Covid-19 per a la població de l'Ampolla

admin , DISSABTE, 27 DE FEBRER 2021

L'Institut Català de la Salut ha començat a citar aquesta setmana els veïns i veïnes de l'Ampolla que formen part del grup de població de majors de 80 anys que viuen a casa (no a les residències de gent gran) i les persones vulnerables o fràgils perquè són dependents o tenen problemes de mobilitat per a l’administració de la vacuna contra la Covid-19.

A quina secció electoral del Casal Municipal de l’Ampolla he de votar el 14 de febrer?

admin , DIMECRES, 10 DE FEBRER 2021

L'Ajuntament de l'Ampolla segueix treballant en l'operatiu de les eleccions del 14 de febrer que contempla les mesures de seguretat sanitària habituals amb la Covid-19, reforçades i adaptades per protegir les persones que formen part de les meses electorals i els ciutadans i ciutadanes que es desplacin a votar.

La Taula de Consens pel Delta, de la qual en forma part l'Ampolla, qualifica el Pla de Protecció del Ministeri com la sentència de mort del Delta

admin , DIVENDRES, 05 DE FEBRER 2021

Reunió d’urgència de la Taula de Consens després de l’obertura, aquest dimecres, del període de consulta pública del Pla per a la Protecció del Delta de l’Ebre del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.

"A l’Ampolla sempre han sortit bons jugadors, tenim aquesta sort, i ara n'hi ha molts, però s’han de cuidar i com més d’hora millor"

admin , DIJOUS, 04 DE FEBRER 2021

Llàtzer Bru Rullo amb només 22 anys és el nou president del Club de Futbol Ampolla, convertint-se en un dels presidents més joves del futbol català i espanyol. El passat mes de juny va graduar-se en Biologia i vol encaminar la seva carrera professional cap al món de la indústria farmacèutica.

El Casal Municipal serà el col·legi electoral de l’Ampolla per a les eleccions del 14 de febrer

admin , DIMARTS, 02 DE FEBRER 2021

L'Ajuntament de l’Ampolla està treballant perquè el Casal Municipal, el col·legi electoral del municipi per a les eleccions al Parlament del 14 de febrer, sigui sanitàriament segur.

L'Ajuntament de l'Ampolla repara els béns municipals i els desperfectes en carrers i carreteres ocasionats pel temporal Glòria

admin , DILLUNS, 01 DE FEBRER 2021

L'Ajuntament de l'Ampolla ha reparat els béns municipals i els desperfectes en carrers, rotondes i carreteres que va ocasionar el temporal Glòria. Les actuacions s'han realitzat a diferents punts del municipi; una d'elles ha estat la reconstrucció amb formigó del talús que hi ha a la carretera de Cap-Roig en el seu pas pel barranc del Baconé, el qual havia estat malmès per la baixada d'una gran quantitat d'aigua pel barranc.

La Regidoria de Comerç i la Cambra de Comerç de Tortosa signen un conveni per fer una diagnosi del sector i implementar les mesures necessàries per impulsar-lo

admin , DIJOUS, 28 DE GENER 2021

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ampolla i la Cambra de Comerç de Tortosa han signat un conveni per reforçar el teixit comercial del municipi.

L'Ajuntament de l'Ampolla arranja diversos camins i carreteres municipals

admin , DIMECRES, 27 DE GENER 2021

L'Ajuntament de l'Ampolla ha arranjat diversos camins i carreteres municipals que es trobaven en mal estat degut al trànsit rodat, al tipus de ferm asfàltic existent i, sobretot, als aiguats del darrer any. Amb aquestes actuacions, que es realitzen periòdicament, es pretén mantenir la xarxa de camins municipals en bon estat.

L'Ampolla s’uneix a la declaració de la Taula de Consens per obrir la porta a iniciar la defensa legal per salvar el Delta de l’Ebre

admin , DISSABTE, 23 DE GENER 2021

L'Ampolla s'ha unit juntament amb la resta dels ajuntaments que formen part de la Taula de Consens pel Delta (Deltebre, Amposta, Sant Carles de La Ràpita, l’Aldea, Sant Jaume d’Enveja i Camarles).

“Volia deixar reflectit l’estil de vida de l’època, los costums, lo vocabulari i els sacrificis de la pagesia. Si tot això s’escriu, queda per sempre”

admin , DISSABTE, 16 DE GENER 2021

L’escriptor Joaquim Vilagrassa Arasa és fill de l’Aldea, però actualment viu a Tortosa. Tot i que ha residit fora de Catalunya durant vint anys treballant com a empleat de banca: ha passat per diferents indrets de l’Estat espanyol, com Madrid, Calp i Castelló, i també ha estat vivint a l’estranger, concretament a São Paulo (Brasil).

L'Ajuntament de l'Ampolla desmenteix una notícia falsa sobre la suposada vacunació de l'alcalde i el seu fill

admin , DIJOUS, 14 DE GENER 2021

És la notícia falsa que ha fet córrer un ciutadà de l'Ampolla a través del WhatsApp per fer una broma.

L'Ampolla aporta 1.366 euros a La Marató de TV3

admin , DILLUNS, 04 DE GENER 2021

L'Ampolla ha aportat a La Marató de TV3 un total de 1.366 euros. Enguany, a causa de la situació que estem vivint, les activitats que s'organitzaven al municipi per recaptar fons per a aquesta causa s'han hagut de reinventar, adaptant-se a la nova realitat.

"Els professionals hem fet d’infermers, metges, auxiliars, portalliteres, però també d'acompanyament i suport dels pacients de Covid-19 davant la impossibilitat d'estar amb els familiars"

admin , DIUMENGE, 03 DE GENER 2021

Enric Tomàs Franch és fill de l'Ampolla, però des que va decidir estudiar el grau d'Infermeria a la Universitat de Barcelona (UB) que viu a la capital catalana. Un cop finalitzada la carrera, va cursar el Màster Malalt Crític i Emergències. A més a més, ha realitzat diferents cursos com Técnicas de Depuración Extracorpórea, Humanitzant les cures intensives, Suport vital bàsic i l’avançat, Onimmunology; immunoteràpia i càncer, Metodologia de la recerca, qualitat i seguretat dels pacients, i Multiprofessional critical care review.

La Comissió de la Policia de Catalunya aprova la creació de la policia local de l'Ampolla

admin , DIMECRES, 23 DE DESEMBRE 2020

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, va presidir el passat dilluns, 21 de desembre, la Comissió de la Policia de Catalunya, durant la qual es va aprovar la creació de la policia local de l'Ampolla.

L'Ajuntament de l'Ampolla acaba l'any amb endeutament zero

admin , DIMARTS, 15 DE DESEMBRE 2020

L'Ajuntament de l'Ampolla ha amortitzat la totalitat del deute municipal que té actualment. En altres paraules, ha situat la ràtio d'endeutament del consistori ampollero en el 0 %.

“Cada dia el Delta minva, la gent que hi viu i hi treballa ho nota. Les llevantades acceleren el moment i de cop aquell retrocés es multiplica exponencialment”

admin , DILLUNS, 30 DE NOVEMBRE 2020

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) va néixer el 15 de setembre de 2000 com a resposta social al Pla Hidrològic Nacional proposat en aquell moment pel govern del Partit Popular sota les ordres de José María Aznar i recolzat pel darrer govern de Convergència i Unió amb Jordi Pujol de President de la Generalitat de Catalunya.

Comunicació / Premsa

Per contactar amb el departament de Comunicació i Premsa ho podeu fer a través dels següents mitjans: