Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Notícies

Les minideixalleries urbanes instal·lades per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ampolla recullen 172 quilos de residus en tres mesos

admin , DIMARTS, 24 DE NOVEMBRE 2020

Les quatre minideixalleries urbanes instal·lades per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Ampolla el passat mes de juny han recollit un total de 172 quilograms de residus en tres mesos. Les dades fan referència al període de temps comprés entre el 3 de juny i el 19 de setembre.

L'Ajuntament de l'Ampolla millora la infraestructura exterior del CAP per a resguardar la ciutadania de les inclemències meteorològiques

admin , DILLUNS, 23 DE NOVEMBRE 2020

L'Ajuntament de l'Ampolla ha invertit 5.000 euros en la millora de la infraestructura externa del CAP l'Ampolla. Amb aquesta reforma es pretén que els usuaris i les usuàries que estan esperant a l'exterior del consultori per a ser atesos estiguin resguardats de les inclemències meteorològiques.

"He tingut la sort d’aprendre una professió que m’han ensenyat els meus pares i l'he viscut des de ben petit"

admin , DIMARTS, 17 DE NOVEMBRE 2020

Dani Sabater Cabrera, fill de l'Ampolla, pertany a una família de forners que va iniciar el seu besavi i que els seus pares van redirigir cap a la pastisseria.

L’Ajuntament de l’Ampolla inverteix 5.000 euros en la Setmana del Comerç per dinamitzar les vendes dels establiments locals i incentivar el consum

admin , DIMECRES, 04 DE NOVEMBRE 2020

L’Ajuntament de l’Ampolla ha invertit 5.000 euros en la vuitena Setmana del Comerç, que porta per lema Ara, més que mai, amb el nostre comerç i que tindrà lloc del 7 al 22 de novembre.

L’Ampolla, localitat protagonista de les jornades de gastronomia i cuina de les Terres de l'Ebre GastroEbre 2020

admin , DIMECRES, 04 DE NOVEMBRE 2020

GastroEbre 2020, les jornades de gastronomia i cuina de les Terres de l'Ebre, tindran lloc els pròxims dies 9 i 10 de novembre i es podran seguir en directe a través del canal de YouTube GastroEvents

“Ens haurem d’acostumar a temporals com el Glòria, el que és més difícil de predir és si seran cada any o cada pocs anys”

admin , DIMARTS, 27 D’OCTUBRE 2020

Agustín Sánchez-Arcilla és enginyer de Camins, Catedràtic de l’Escola de Camins de Barcelona i dirigeix el Laboratori d’Enginyeria Marítima de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Ha dedicat gran part de la seva activitat professional a l'estudi del litoral i el medi marí.

L’Ajuntament de l'Ampolla restaura i millora les infraestructures de l’entorn natural de la bassa de les Olles

admin , DIMARTS, 20 D’OCTUBRE 2020

L’Ajuntament de l'Ampolla ha restaurat i millorat recentment les infraestructures que hi ha a l’entorn natural de la bassa de les Olles.

L’Ajuntament de l'Ampolla organitza sessions de dinamització del Parc Salut de l’Arenal

admin , DILLUNS, 19 D’OCTUBRE 2020

L’Ajuntament de l'Ampolla organitza setmanalment sessions per dinamitzar el Parc Salut que hi ha ubicat a l’Arenal, al costat del restaurant La Barraca.

Segona convocatòria de subvencions per al manteniment i represa de les activitats comercials

admin , DIMARTS, 13 D’OCTUBRE 2020

Bases reguladores per a la concessió de subvencions per al manteniment i represa de les activitats comercials del municipi de l'Ampolla com a conseqüència de la situació generada pel Covid-19

"M'agradaria que en un futur la meva feina continués aportant una millora a la societat com fins ara i així continuar estant al servei de les persones"

admin , DIVENDRES, 02 D’OCTUBRE 2020

Gemma Caballé Fabra, nascuda a l'Ampolla, és graduada en Dret amb Premi Extraordinari a la Universitat Rovira i Virgili (URV). Ha cursat el Màster en Dret de l'Empresa i la Contractació amb Premi Extraordinari a la URV i a principis d'aquest any ha finalitzat el Doctorat en Dret sobre la intermediació immobiliària amb menció internacional amb excel·lent cum laude, la màxima qualificació que pot atorgar un tribunal a una tesi doctoral.

Els restaurants de l'Ampolla engeguen les XXI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs

admin , DILLUNS, 21 DE SETEMBRE 2020

Un total d'onze restaurants de l'Ampolla participaran del 26 de setembre a l'11 d'octubre a les XXI Jornades Gastronòmiques de l'Arròs i oferiran diferents menús a un preu de 27 euros basats en aquest cereal que es conrea al Delta de l'Ebre.

Convocatòria pública per a la constitució d’una borsa de treball per cobrir una plaça de conserge de les instal·lacions esportives

admin , DIJOUS, 17 DE SETEMBRE 2020

Per acord de la Junta de Govern del dia 14 de setembre de 2020, s’ha aprovat la convocatòria pública del procés selectiu per a la constitució d’una borsa de treball per cobrir una plaça de conserge de les instal·lacions esportives, en règim de laboral, i les bases que regulen la convocatòria, es fa públic l’anunci de la convocatòria i el text íntegre de les bases que la regularan.

Subvenció Llibres Escolars

admin , DIMARTS, 01 DE SETEMBRE 2020

Subvemció per a l'adquisició de llibres escoltar o material en suport informàtic

“A través de la meva tasca busco arribar al màxim de famílies possible i que els joves tinguin eines per desenvolupar un pensament crític davant d’un escenari on són vulnerables”

admin , DIMARTS, 25 D’AGOST 2020

Anna Plans va néixer a l’Ampolla i encara que es mudés a viure a Barcelona per estudiar i formar una família, continua tenint un fort vincle amb les seves arrels i el nostre poble.

L'Ampolla instal·la vuit boies que eliminen microplàstics del mar

admin , DIMARTS, 11 D’AGOST 2020

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ampolla ha instal·lat vuit boies, quatre a la platja de les Avellanes i quatre a la platja de Cap-Roig, que engoleixen els microplàstics imitant el mecanisme que fan servir els peixos per filtrar el plàncton que els serveix d’aliment.

L’Ampolla comença a elaborar la seva planificació energètica per contribuir a reduir el canvi climàtic i millorar la seva resiliència

admin , DIMARTS, 04 D’AGOST 2020

L'Ajuntament de l'Ampolla està treballant en l'elaboració d'un Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible i el Clima (PAESC) que serà l'eina que guiarà el municipi per arribar al 2030 amb un 40% menys de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle (GEH) respecte al 2005, i que li permetrà estar més ben preparat davant els efectes del canvi climàtic.

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ampolla posa a disposició de la ciutadania 4.000 cendrers de platja biodegradables

admin , DIMECRES, 29 DE JULIOL 2020

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ampolla ha posat a disposició 4.000 cendrers de platja biodegradables per als usuaris de les platges del municipi.

L'Ampolla rep el distintiu de Vila Marinera que atorga el Departament d'Empresa i Coneixement

admin , DILLUNS, 20 DE JULIOL 2020

L’Agència Catalana de Turisme (ACT), del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, ha atorgat tres nous distintius de la marca Barris i Viles Marineres, adreçada a les poblacions i zones litorals que conserven viva la cultura lligada al mar.

Comunicació / Premsa

Per contactar amb el departament de Comunicació i Premsa ho podeu fer a través dels següents mitjans: