Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

-

Avís legal i política de privacitat i galetes

Aquest lloc web és propietat de l’Ajuntament de l'Ampolla, amb CIF P4318600F, domicili social a la Plaça Manel Ferrer, 3, 43895 l'Ampolla, telèfon 977460018 i correu electrònic ajuntament@ampolla.cat.

L'Ajuntament de l'Ampolla, a través de aquest lloc web, publica informació d'interès general per als ciutadans i ciutadanes del municipi. L'Ajuntament de l'Ampolla procura que aquesta informació sigui exacta i precisa, i procedeix a la seva actualització amb la màxima celeritat possible, tractant d'evitar errors i corregint-los tan aviat com els detecta. No obstant això, l'Ajuntament no pot garantir la inexistència d'errors ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat.

Les dades personals que ens faciliteu rebran un tractament informatitzat i quedaran incorporades de forma confidencial en un fitxer del qual és responsable l'Ajuntament de l'Ampolla. En cap cas aquest fitxer se cedirà o es vendrà a altres.

L’emplenament dels formularis inclosos en el lloc web o l'enviament de correus electrònics o altres comunicacions implica el consentiment exprés de l’usuari a la inclusió de les seves dades de caràcter personal en el fitxer esmentat.

De conformitat amb La llei de protecció de dades (LOPD), Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, teniu dret a accedir a aquesta informació, rectificar-la, cancel·lar-la, i en el seu cas, revocar el vostre consentiment a la referida llei mitjançant correu electrònic a l'adreça ajuntament@ampolla.cat o per correu ordinari a l'Ajuntament de l'Ampolla, Plaça Manel Ferrer, 3, 43895 l'Ampolla.

L'Ajuntament de l'Ampolla es reserva el dret d'enviar informació municipal amb les dades obtingudes mitjançant serveis electrònics. L'enviament de dades als diferents formularis que hi ha al web de l'Ajuntament de l'Ampolla suposa l'acceptació expressa per a la realització dels anteriorment citats mètodes de tractament de dades.

L’Ajuntament de l'Ampolla realitza el seguiment i l'anàlisi estadístic de les visites al lloc web amb l'objectiu de millorar i optimitzar l'estructura i continguts oferts.

La informació estadística obtinguda és totalment anònima i en cap cas no pot associar-se ni permetre la identificació d'un usuari concret.

La pàgina web pot contenir enllaços a llocs web gestionats per tercers. L’Ajuntament de l'Ampolla no es fa en cap cas responsable de la informació continguda en aquests enllaços i no gestionada directament per l’Ajuntament.